Forum Komuniti Putra Heights
Sila daftar untuk meneruskan bacaan anda.
Pendaftaran hanya ambil masa 1 minit sahaja:
1. username
2. email address
3. password

Siap! Dah boleh login dan terus buat posting/reply.

Terima kasih
Forum Komuniti Muslim Putra Heights
Terkini!

cari rumah

Go down

cari rumah

Post  kamal on Wed Jul 14, 2010 5:05 pm

Salam, cari rumah utk d beli...?

kamal

Posts : 1
Join date : 2010-07-14

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  Admin on Fri Aug 06, 2010 7:55 pm

pernah ronda2 seksyen 8 putra heights ke?

Admin
Admin

Posts : 30
Join date : 2008-05-16

View user profile http://putraheights.forumotion.com

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  ahmadreds on Fri Aug 20, 2010 5:28 pm

sunyi nye kat sini..bejangkit dgn PH Community yg satu lagi ke?.. anyway, nk tanye, markert price utk rumah area Seksyen 8 nih berapa eh?.. yg jual dan yg sewa..

ahmadreds

Posts : 7
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  Admin on Sun Aug 29, 2010 9:43 am

seksyen 8, kalau silap betulkan saya ya, kalau nak jual, dalam rm240-250k, sewa rm700.

built up kecil, 1600 tapi tanah kosong besar, ada duit renovation cantik

Admin
Admin

Posts : 30
Join date : 2008-05-16

View user profile http://putraheights.forumotion.com

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  ahmadreds on Tue Aug 31, 2010 2:31 am

thanx admin..

ahmadreds

Posts : 7
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  Admin on Thu Sep 02, 2010 2:47 pm

ada bajet lebih, cuba cari milandra & solandra seksyen 10 putra heights
26x75 puas hati. harga dlm ? rm400k, ramai ejen2 hartanah kat putra heights beli kat sana.

bajet berapa? mana tahu saya dan orang lain boleh cadangkan rumah mana satu untuk dibeli di putra heights ni.

Admin
Admin

Posts : 30
Join date : 2008-05-16

View user profile http://putraheights.forumotion.com

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  ahmadreds on Thu Sep 02, 2010 5:00 pm

Admin wrote:ada bajet lebih, cuba cari milandra & solandra seksyen 10 putra heights
26x75 puas hati. harga dlm ? rm400k, ramai ejen2 hartanah kat putra heights beli kat sana.

bajet berapa? mana tahu saya dan orang lain boleh cadangkan rumah mana satu untuk dibeli di putra heights ni.

bajet should be less than 300k..kerja gomen, bajet kecik...

ahmadreds

Posts : 7
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  Admin on Sun Dec 12, 2010 3:57 pm

bajet cam ni, boleh cuba sek. 8, area dekat2 balai polis tu.
tanah luas sana tu, belakang rumah pun boleh lepak.

Admin
Admin

Posts : 30
Join date : 2008-05-16

View user profile http://putraheights.forumotion.com

Back to top Go down

Re: cari rumah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum